2011. december 28., szerda

A legszebb estélyik 2011-ben

Az év vége felé közeledve több összefoglaló írással is készülök, ami a divatvilág történéseit mutatja be 2011-ben. Első körben összegyűjtöttem az év vörösszőnyeges eseményein feltűnt leggyönyörűbb estélyi ruhákat, feltüntetve a hírességet, az eseményt és az öltözék tervezőjét is. A sok szépséges ruha közül nagyon nehezen tudtam kiválasztani azt a Top 5-öt, amely itt most helyet kapott. Kellemes álmodozást!

 

1.
Natasha Poly borvörös Gucci ruhájáról már előzőleg is írtam, hiszen ősszel ezzel a csodálatos estélyivel volt tele az összes divatmagazin, rengeteg fotósorozatban helyet kapott és a hírességek is szívesen viselték. Natasha Poly modell a Velencei Filmfesztiválon jelent meg egy leegyszerűsített verziójában, amely olyan csodálatos megjelenést kölcsönzött neki, hogy első helyezést ért el a Divatkirályság blog "Legszebb estélyik 2011-ben" versenyén.

2.
A második helyett a képzeletbeli ranglistán Lady Gaga, a divat legmeghatározóbb alakja 2011-ben. Az énekesnő a Bambi Award eseményen jelent meg egy különleges Alexander McQueen darabban. Talán sokaknak nem fog tetszeni a választásom, talán egyesek ijesztőnek fogják találni Gaga ruháját, szerintem mégis gyönyörű ez az estélyi. Ugyan a furcsa, arany csuklya nélkül talán még szebb lenne, de egy Alexander McQueen ruha mindig tartogat valamilyen extrát, egyediséget, így teljesen elfogadható a kissé rémisztő fejfedő.

 

3.
A harmadik helyen Lea Michelle csodálatos Oscar de la Renta estélyije áll, melyet a színésznő az idei Golden Globe díjátadón viselt. A tervező mindig híres volt klasszikus, nőies vonalú ruháiról, itt sem hazudtolta meg önmagát. A féloldalas vállú, rafinált szabású darab tökéletesen kiemelte Lea alakját, nem is beszélve a csodálatos rózsaszín anyagról, mely meglepő módon egyáltalán nem ütötte a vörösszőnyeg színét.


4.
A negyedik helyezést Cate Blanchett halványrózsaszín Givenchy Couture ruhája szerezte meg. Az öltözék szépsége a visszafogottságában rejlik.Egyenes vonalú szoknyarész, kellemes szín, lágy anyag és franciás díszítés jellemzi a divatház e csodás estélyijét. Cate pedig gyönyörűen mutatott benne az Oscar-díjátadó vörösszőnyegén.


5.
Lady Gaga arany ruhája mellett az 5. helyre egy ezüst estélyi is helyett kapott. Rosie Huntington-Whiteley ebben a ragyogó Naeem Khan darabban jelent meg a legújabb Transformers film premierjén. A színésznő annyit változtatott az eredetin, hogy rövidujjú variációban viselte az csillogó ezüst csodát. Úgy gondolom, jogosan fért fel a dobogó 5. fokára!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése